Nieuws van Stal Veeze

woensdag 07 april 2021
Vier hengsten naar KWPN-aanlevering/zadelpresentatie

De aanlevering en zadelpresentatie voor het verrichtingsonderzoek van het KWPN werd kortgeleden verplaatst in verband met de rhino-uitbraak in Europa. Nadat alles weer in een iets rustiger vaarwater kwam, maakte het KWPN een nieuwe datum bekend. Maandag 12 april worden de hengsteneigenaren nu met hun hengsten op het KWPN Centrum verwacht. In dat kader vertrekt Bart volgende week maandag met een goed gevulde vrachtwagen richting Ermelo.

Bart zal drie vierjarigen en één driejarige presenteren met het oog op het verrichtingsonderzoek. De driejarige is Navarone D (v. Finest Selection) van Driessen Dressage Horses en bij de vierjarigen gaat het om Malo (foto) (v. Glock's Toto jr), Serfaus (v. Schwarzgold), beide van Driessen Dressage Horses, en premiehengst Merlot VDL (v. Bordeaux) van VDL Stud en Saskia van Musscher. De laatste drie zijn met het oog op de zadelpresentatie van de partij.

De afgelopen periode stond deels in het teken van de filmdagen ten behoeve van de hengstenshows - Brinkman en VDL - dus het merendeel van de hengsten heeft daar al de nodige ervaring op kunnen doen.

ontwerp: Ovii     realisatie: Veldmaat ICT