Nieuws van Stal Veeze

vrijdag 03 juni 2016
Delgado verkocht!

Vandaag hebben Bart en fokster/eigenaresse Joyce Vroom Delgado naar zijn nieuwe amazone gebracht. De Oscar-zoon die vorig jaar onder Bart Z1-indoorkampioen en Z2-Hippiade kampioen werd, gaat een nieuwe toekomst tegemoet onder de Zwitserse juniore Theodora Livanos. De veertienjarige amazone was al succesvol bij de pony's en rijdt dit weekend haar eerste internationale wedstrijd bij de junioren in Roosendaal. Daar hebben Bart en Joyce Delgado vandaag ook naartoe gebracht. Zondag vertrekt hij definitief naar zijn nieuwe stal in Zwitserland. Livanos zal de ruin in de toekomst bij de junioren gaan uitbrengen.
"Delgado gaat het daar heel goed krijgen, maar omdat Delgado de favoriet was van mijn vorig jaar overleden man Ad, zorgt het voor mij ook voor een dubbel gevoel. Theodora is een paar weken geleden bij Bart op stal geweest om Delgado uit te proberen en de twee hadden een heel goede klik. Het is ook de bedoeling om Delgado eind dit jaar nog een keer op te zoeken in Zwitserland", vertelt Joyce Vroom.
Joyce en wijlen Ad Vroom fokten Delgado uit elite-sportmerrie Waikiki (Sandro Hit x Goodtimes), die zelf door Joyce in de sport gereden werd.

ontwerp: Ovii     realisatie: Veldmaat ICT